Croatian(HR)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalySvenska (Sweden)
Siesta - smještaj makarska rivijera

Siesta je turistička agencija sa sjedištem u Makarskoj (HR) koja svoj rad bazira na iskustvu i entuzijazmu.
Orjentirani smo na smještaj, transfere, izlete i turističke ture u Makarskoj i okolici. Ponuda smještaja koja se stalno popunjava i filtrira, uža nam je specijalnost pa na našoj stranici možete pronaći gotovo sve što bi Vas moglo zanimati u tom smislu.

S obzirom da je turizam vibrantna odnosno pulsirajuća djelatnost takav je i naš rad, što odražava naša Internet stranica kao izlazni medij. Svakodnevno proširujemo svoja iskustva i znanja, te ih uobličavamo u prepoznatljiv i kvalitetan turistički paket koji Vam jednim klikom u svakom trenutku može biti dostupan.

Vizija

Kroz rad naše agencije želimo privući veliki broj domaćih i inozemnih turista u Makarsku, te na taj način 'iz prve ruke' pokazati posjetiteljima svu ljepotu našeg kraja. Isto tako želimo svojim dobrim radom i idejama pomoći u poboljšanju turističke ponude u našem gradu.

Smatramo da će se jedino kontinuiranim radom, uvođenjem inovativnih sadržaja kao i proširenjem onih postojećih doseći jedna zadovoljavajuća razina koja odgovara zahtjevima turista novog doba.

Pri tome ne želimo zapostaviti domaće stanovništvo, već ga dapaće uključiti u moderna turistička kretanja, koja osim profita na prvo mjesto stavljaju zadovoljstvo kako turista tako i lokalnog stanovništva.

Sa više kulturnih, društvenih, sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja sa pravom mjerom svi ćemo biti sretniji, a naš trud rezultirati će prosperitom nas i naše djece.

Misija

Siestina misija je profesionalno obavljanje svih djelatnosti turističke agencije. Svakom zadatku pristupamo sa posebnom pažnjom i bezrezervnim osobnim angažmanom.

Na taj način želimo stvoriti sretno okruženje zadovoljnih klijenata i partnera koji će se uvijek iznova vraćati Siesti, sigurni da će se i svi novi poslovi obavljati sa jednakom ozbiljnošću i entuzijazmom.

Ako ste zainteresirani za jednu od naših usluga, ili vam treba više informacija o Makarskoj, slobodno nas kontaktirajte.

 

Favoriti

Povežite se s nama

SIESTA Turistička Agencija Makarska

facebook.com/www.siesta.hr

Kralja Zvonimira 1, 21300, Makarska, HR
Telefon:+385 21 611 611

e-mail: info@siesta.hr
Url: www.siesta.hr

ID Code: HR-AB-21-060241330

Top
Koristimo cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom korištenja ove stranice slažete se sa korištenjem cookia. Pravila o privatnosti