Croatian(HR)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalySvenska (Sweden)
Siesta - smještaj makarska rivijera

Izleti

Turistička agencija SIESTA iz Makarske nudi široku paletu izleta po Jadranu u suradnji sa svojim partnerima, turističkim agencijama Atlas i Tip Extreme. Za vrijeme trajanja turističke sezone, od travnja do studenog, posjetitelji Makarske rivijere mogu birati iz široke palete izleta.

Tako nudimo izlete iz Atlasovog programa (bez dodatne provizije za posredovanje) za Dubrovnik, Split i Trogir, NP Krka, NP Plitvička jezera, Omiš, Mostar, Sarajevo. Makarska turistička agencija Tip Extreme specijalizirala se za dva izleta i to Park prirode Biokovo i Imotski, pitoreskni gradić u Zagori.

SIESTA samostalno organizira izlete po Jadranu za manje grupe gostiju za Međugorje, Split i Mostar, a u jesenskom, zimskom i proljetnom periodu organiziramo i višednevne izlete na širem području regije. Osiguravamo vam nezaboravno iskustvo uz naša jeftina putovanja po Jadranu i okolici.

Park prirode Biokovo - poludnevni izlet

Panoramskom vožnjom otkrijte raznoliku ljepotu Parka prirode Biokovo sa najvišim vrhom Sv. Jure (1762m). Planina Biokovo je bogato biljnim i životinjskim vrstama. Pogledna primorska mjesta i otoke, obrađena polja maslina, terase sa škrtom zemljom samo su neki od fotomotiva. Lagana šetnja uz stručno vođenje prilagođena je svim uzrastima. Ovim poludnevnim izletom otkrit ćete novi svijet raskošne mediteranske ljepote, bogate prošlosti i žive tradicije.

Napomena: čvrsta sportska obuća, kapa, jakna i minimalno 1/2L vode je potrebno za izlet. U cijenu uključeno: Poludnevni izlet, klimatizirano vozilo, stručni vodič, ulaznica u Park prirode Biokovo, topli napitak, kolač i travarica. Djeca: do 5 godina gratis, od 5 do 12 godina 50% popust.

Biokovo HIKING - poludnevni izlet

Ovaj poludnevni izlet je kombinacija vožnje i planinarenja u zaštićenom dijelu prirode te je namijenjen rekreativcima i aktivnim osobama svih dobnih skupina. Stručni vodič i iskusni vozač provest će vas kroz bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta.

 • Stupanj: lagani
 • Duljina: 6km
 • Uspon: 260m
 • Silaz: 250m
 • Najviša točka: 1350m
 • Pješačenje: cca 3h
 • Trajanje izleta: cca 7h

Napomena: čvrsta sportska obuća, kapa, jakna, sunčane naočale, krema za sunce i minimalno 1l vode je potrebno za planinarenje. U cijenu uključeno: Poludnevni izlet, planinarenje, vožnja u klimatiziranim vozilima, ulaznica u park prirode Biokovo, topli napitak i kolač. Djeca: do 12 godina plačaju 50% cijene. Za višednevne lake ili teške programe za planinarenja pošaljite nam upit.

ZIP LINE Tučepi

Za sve zaljubljenike u pustolovinu i netaknutu prirodu u srcu Makarskog primorja preporučujemo ZIP Line u Tučepima. Na Zipu se učesnik spušta samostalno, ali pod vodstvom vodiča od jednog do drugog kraja trase. Preko tučepskog kanjona proteže se šest čeličnih užeta koja se razlikuju po duljini i brzini a sa svakog se pruža neponovljiv pogled na obalu i otoke.

 • Ukupna duljina čeličnih užeta: 1000m
 • Za sve dobne skupine
 • Djeca ispod 20 kg spuštaju se u tandemu sa vodičem
 • Ukupna dopuštena težina učesnika iznosi 125kg
 • Cijena izleta: odrasli 250,-kn po osobi; djeca: 125,_kn
 • U cijenu uključeno: prijevoz, kratka obuka, oprema i spust
 • Trajanje izleta sa prijevozom: cca 2h

IMOTSKI

Poslijepodnevni zlet u Dalmatinsku zagoru, preko Zadvarja i Zagvozda. Otkrijte ljepotu prirodnih fenomena Crvenog i Modrog jezera te staru gradsku jezgra grada Inotskog. Vožnja Imotskim poljem, prekrivenim vinovom lozom, te pogled na Zelenu katedralu i povijesne mlinice na rijeci Vrljici, čine nezaboravne slike ovog kraja. Imoćani su poznati kao gostoljubivi ljudi pa obilazimo i stari ljetnikovac s prelijepim vinskim podrumom. Degustiramo vina specifična za ovaj kraj uz laganu zakusku s domaćim specijalitetima.

U cijenu uključeno: Poludnevni izlet, klimatizirana vozila, stručni vodič, degustacija vina i zakuska. Djeca: do 5 godina gratis, od 5 do 12 godina 50%.

 

Favorit

Kontakta oss

SIESTA Resebyrån Makarska

facebook.com/www.siesta.hr

Adress: Kralja Zvonimira 1, 21300, Makarska, HR
Telefon:+385 21 611 611

e-post: info@siesta.hr
Url: www.siesta.hr

ID Code: HR-AB-21-060241330

Top
Denna webbplats använder cookies för att hantera autentisering och andra funktioner. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till att vi kan placera dessa typer av cookies på din enhet. Visa integritetspolicy