Croatian(HR)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalySvenska (Sweden)
Siesta - smještaj makarska rivijera

Siesta je turistička agencija sa sjedištem u Makarskoj (HR) koja svoj rad bazira na iskustvu i entuzijazmu.
Orjentirani smo na smještaj, transfere, izlete i turističke ture u Makarskoj i okolici. Ponuda smještaja koja se stalno popunjava i filtrira, uža nam je specijalnost pa na našoj stranici možete pronaći gotovo sve što bi Vas moglo zanimati u tom smislu.

S obzirom da je turizam vibrantna odnosno pulsirajuća djelatnost takav je i naš rad, što odražava naša Internet stranica kao izlazni medij. Svakodnevno proširujemo svoja iskustva i znanja, te ih uobličavamo u prepoznatljiv i kvalitetan turistički paket koji Vam jednim klikom u svakom trenutku može biti dostupan.

Vizija

Kroz rad naše agencije želimo privući veliki broj domaćih i inozemnih turista u Makarsku, te na taj način 'iz prve ruke' pokazati posjetiteljima svu ljepotu našeg kraja. Isto tako želimo svojim dobrim radom i idejama pomoći u poboljšanju turističke ponude u našem gradu.

Smatramo da će se jedino kontinuiranim radom, uvođenjem inovativnih sadržaja kao i proširenjem onih postojećih doseći jedna zadovoljavajuća razina koja odgovara zahtjevima turista novog doba.

Pri tome ne želimo zapostaviti domaće stanovništvo, već ga dapaće uključiti u moderna turistička kretanja, koja osim profita na prvo mjesto stavljaju zadovoljstvo kako turista tako i lokalnog stanovništva.

Sa više kulturnih, društvenih, sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja sa pravom mjerom svi ćemo biti sretniji, a naš trud rezultirati će prosperitom nas i naše djece.

Misija

Siestina misija je profesionalno obavljanje svih djelatnosti turističke agencije. Svakom zadatku pristupamo sa posebnom pažnjom i bezrezervnim osobnim angažmanom.

Na taj način želimo stvoriti sretno okruženje zadovoljnih klijenata i partnera koji će se uvijek iznova vraćati Siesti, sigurni da će se i svi novi poslovi obavljati sa jednakom ozbiljnošću i entuzijazmom.

Ako ste zainteresirani za jednu od naših usluga, ili vam treba više informacija o Makarskoj, slobodno nas kontaktirajte.

 

Favorit

Kontakta oss

SIESTA Resebyrån Makarska

facebook.com/www.siesta.hr

Adress: Kralja Zvonimira 1, 21300, Makarska, HR
Telefon:+385 21 611 611

e-post: info@siesta.hr
Url: www.siesta.hr

ID Code: HR-AB-21-060241330

Top
Denna webbplats använder cookies för att hantera autentisering och andra funktioner. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till att vi kan placera dessa typer av cookies på din enhet. Visa integritetspolicy